Seizoensbehandeling Lente 

Laat je heerlijk onderdompelen in het seizoen Lente

Lente het seizoen van de winter achter ons laten. Langere dagen, bloemen komen in bloei en de vogeltjes hoor je weer fluiten, we gaan weer meer naar buiten en de hoeveelheid serotonine en dopamine wordt hoger.

Jouw behandeling begint onder een heerlijke warme deken en een ontspannen muziekje speelt op de achtergrond 

We reinigen je huid verschillende keren, op je huid wordt een peeling aangebracht en kiezen een masker die jij op dit moment nodig hebt

Je schouders, nek, oren en kaken worden heerlijk los gemasseerd

Een korte suikermassage van het gezicht voor een heerlijke glow en frisse blik om je huid ook klaar te maken maken voor de Lente

We sluiten af met een hoofdhuid massage en behandelen de meridianen

Een heerlijke behandeling voor lichaam en geest. 

€. 55,-


Seizoens behandeling Winter

Laat je heerlijk onderdompelen in het seizoen Winter

Het seizoen Winter is voor veel mensen een deprimerende periode. Het is buiten nat, donker en koud. Daarbij is je huid vaak erg droog door de wisselende temperaturen Deze Winter behandeling laat je alles even vergeten en optimaal genieten.

Deze behandeling is een ware etherische geuren reis. Bij elke stap gebruiken we heerlijke geuren, deze opwekkende, ontspannende winter geuren maken deze behandeling helemaal af.

Jou behandeling begint onder een heerlijke warme deken, de kaarsjes zijn aan en een ontspannen muziekje speelt op de achtergrond

Je huid wordt verschillende keren gereinigd en de onzuiverheden worden verwijderd. De heerlijke peeling zorgt er voor dat je huid weer zijde zacht wordt.

Daarna brengen we een masker van Rode klei aan een echte oppepper voor de doffe vermoeide huid.

Je schouders en nek worden heerlijk gemasseerd en de drukpunten worden behandeld. Zo krijg je weer meer vrijheid in dit vaak gespannen gebied.

We sluiten de behandeling af met een heerlijk hoofdhuid massage

Een heerlijke behandeling voor lichaam en geest.

€.55,-


Magnesium behandeling 

We beginnen met een voeten bad met magnesium kristallen. Magnesium is een mineraal die bij veel mensen in een te kort zit. Magnesium is belangrijk voor o.a je weerstand, sterke botten en spieren en voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Via de voeten kunnen je een te kort makkelijk aanvullen.

Na het voetenbad neem je plaats onder een heerlijke warme deken, starten we met een reiniging en peeling van het gezicht.

We kiezen het gezichts en oogmasker die je huid op dit moment nodig heeft

Daarna volgt er een massage van je schouders, nek, en decolleté met magnesium olie.

Een massage met magnesium verdubbeld het effect op mentale en spierspanning omdat ons huidorgaan de beste plek is waar dit heilzame mineraal kan worden opgenomen. 

We sluiten af met een dag of nacht verzorging

€. 55,-


Combinatie deal 

Een gezichtsbehandeling, Indiase hoofdmassage en schoudermassage in één, alles wat je nodig hebt om in totale ontspanning te komen.

We beginnen met het reinigen van je huid, daarna volgt er een peeling en masker die je huid een oppepper geeft.

Na het masker volgt de Indiase hoofdmassage, alle meridianen in het hoofd, schouders en nek gebied worden gemasseerd "aangeraakt" zodat de spanning weg kan vloeien. Je zal dit gelijk merken. Er komt een totale rust over je!

Als laatste worden je schouders los gemasseerd. Ken je het spreekwoord te veel op je schouders nemen...

Je zult merken na de behandeling dat alles weer ruimte heeft, losser is en je weer soepeler beweegt.

We sluiten af met een dag of nacht verzorging.

 

€. 60,-

 

 

 


Extra Wellness beleving, boek een Indiase hoofdmassage bij Uw behandeling.